Koirahoitola

Koirahoitola Koiran Jälki avautuu toukokuussa 2023 Rovaniemella (Vanttauskoskella), jonne matkaa on keskustasta 60 km. Koirahoitola sijaitsee reilun 30 ha tontilla. Meillä on 2 kpl 16m2 ulkoaitauksia, koirilla on pääsy mökin sisätilaan.

Meillä on myös 3 huonetta sisällä (4m2 jokainen), lämmitetty ja varustettu valvontakameralla.
Voit nähdä koiriasi koko päivän ja puhua heille. Sisältää 3 ulkoilutuskertaa/päivä.
Kaikki tilat tulevat olemaan uusia kesäkuussa 2023. (kuvat ovat nähtävillä töitten lopussa.)

Hinta :

1 koiraSamassa tilassa toinen koira
Sisähuone32 €/p15 €/p
Ulkohuone25 €/p8 €/p
Lisäliikunta5 €/k5 €/k
Koirahieronta20 €20 €

Ota mukaan hoitolaan :
-Panta/valjaat (koiralla tulee olla mukana riittävän vahvat ja turvalliset panta ja/tai valjaat).
-Omat ruoat.
-Makuualusta, herkkuja, leluja, puruluita.
-Rokotustodistus.
-Lääkkeet (mikäli koirallasi on lääkkeet, otathan ne mukaasi.)

Tutustu sopimusehtoihin, joka allekirjoitetaan tuodessasi koirasi hoitoon, sekä peruutusehtoihin ja esitietolomakkeeseen (lähetän sen sähköpostille). Voit tuoda täytetyn esitietolomakkeen ja sopimuksen mukanasi hoitolaan.

Varaustiedustelu :

Hoitosopimuksen ehdot:

Maksu suoritetaan aina hoidon alussa. Maksuvälineinä käyvät käteinen tai pankkikortti.

Teemme aina sopimuksen ennen lemmikin hoitoon tuontia. Sopimus sitoo meitä molempia toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Peruutusehdot:

Hoitojakson peruutus/lyhentäminen korvauksetta 8 vrk ennen. 7 vrk ennen tehdystä peruutuksesta perimme 50% perutun hoitojakson hinnasta. 1vrk ennen tehdystä peruutuksesta perimme 100% perutun hoitojakson hinnan.

Koiran jälki eläinpalvelut vakuuttaa hoitavansa eläimen hoitosopimuksessa mainittua eläintä sopimuksessa määritellyllä tavalla hoitosopimuksessa tarkemmin määritellyn ajan. Eläimen luovuttaja (asiakas) vakuuttaa, että hänen antamansa eläintä koskevat tiedot ovat oikeat ja että koiralla on Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti voimassa olevat rokotukset ja ettei eläin sairasta mitään hänen tiedossaan olevaa tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa ja että hän on eläimen omistaja tai että hänellä muutoin on laillinen oikeus luovuttaa eläin hoitoon. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.

Eläimen hoitoon sisältyy :
– oma hoitotila
– koiran ulkoilutus (Koirat joka ovat sisähoitotilassa)
– oleskelutilojen päivittäinen siivous ja riittävä hygieniataso
– lääkitys sopimuksen mukaan asiakkaan toimittamilla lääkkeillä.

Tässä sopimuksessa mainittu vuorokausihinta veloitetaan jokaiselta alkavalta vuorokaudelta eläimen tuomisesta lähtien eläimen noutamiseen saakka.

Mikäli eläin sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, on hoitolalla oikeus / velvollisuus viedä eläin eläinlääkärin hoidettavaksi (yritetään ensin ottaa yhteyttä asiakkaaseen). Hoitolalla on oikeus veloittaa lääkärinhoidosta ja lääkityksestä aiheutuvat todelliset kulut sekä kuljetuksesta aiheutuvat (0,50 euroa/km)

Hoito ja muut mahdolliset kustannukset on maksettava viimeistään eläintä noudettaessa. Hoitolalla ei ole velvollisuutta luovuttaa eläintä asiakkaalle, mikäli maksua ei kokonaisuudessaan suoriteta.

Mikäli eläintä ei noudeta sovittuna ajankohtana, hoitolalla on oikeus toimia, kuin kysymys olisi löytöeläimestä. Eläin voidaan toimittaa asiakkaan kustannuksella löytöeläinkotiin 10 vrk:n kuluttua hoitojakson päättymisestä, jolloin eläinsuojelulain 15 § astuu voimaan. Asiakkaalta veloitetaan tuolloin jo sovittu hoitomaksu sekä tämän lisäksi hinnaston mukainen 10 vrk:n hoitotaksa lisättynä löytöeläinosaston veloittamalla taksalla.

Mikäli eläin sairastuu, vahingoittuu tai kuolee hoitolan tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena, on asiakkaalla oikeus todellisten välittömien kustannuksien suuruiseen korvaukseen.
Hoitola ei vastaa kustannuksista vahingoissa, jotka aiheutuvat eläimen mukana tulevista puutteellisista varusteista. Jos koira kiipeää säilytystilastaan ja karkaa, hoitola ei vastaa koiran karkaamisesta tai katoamisesta aiheutuvista kustannuksista tai koiran arvosta jollei hoitolan katsota tuottamuksellaan tai tahallisuudellaan myötävaikuttaneen koiran karkaamiseen.

Muissa asioissa toimitaan voimassa olevan lainsäädännön ja yleisen sopimusoikeuden periaatteiden mukaisesti.

Hoitolaan ei voi tuoda:

-Koiraa joka on vieraalle ihmiselle aggressiivinen
-Koiraa joka sairastaa tarttuvaa tautia tai jolla on sisä -tai ulkoloisia
-Rokottamatonta koiraa.

-Huomioithan, että kahden samassa tilassa majoittuvan koiran tulee tulla toimeen kaikissa tilanteissa,
myös ruokailu ja oltava ulkoilutettavissa yhdessä.